Tο 1983, όταν ο Αντώνης Χούτος ίδρυε την ομώνυμη εταιρία Χούτος Catering, ορμώμενος από το πάθος του για την προβολή της ελληνικής κουζίνας και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σίτισης σύμφωνα με διεθνή πρότυπα οργάνωσης, κανείς δεν φανταζόταν την εντυπωσιακή της εξέλιξη.
Στην Χούτος Catering διαθέτουμε υπερσύγχρονα εργαστήρια παρασκευής τροφίμων, στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και την Κομοτηνή με περισσότερους από 200 εξειδικευμένους και έμπειρους εργαζόμενους.στην πορεία των ετών. Οι executive chef του ομίλου δημιουργούν εκλεκτά Μενού με τις καλύτερες προτάσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας αλλά και πινελιές ευρωπαϊκής haute cuisine, βασισμένες στα αγνά και φρέσκα υλικά της Μεσογείου. Πρωταγωνιστές είναι το παρθένο ελαιόλαδο, τα μυρωδικά της ελληνικής γης, τα φρέσκα κρέατα από ντόπιες φάρμες, τα γευστικά Π.Ο.Π τυριά και τα φρεσκοκομμένα λαχανικά, μαγειρεμένα σε νέες εκδοχές παραδοσιακών συνταγών, κομμάτια του τόσο ζωντανού γαστρονομικού πολιτισμού της χώρας μας.
Η εταιρεία μας ενδείκνυται για:
Η εταιρία διαθέτει στόλο οχημάτων ικανό για την άμεση εξυπηρέτηση όλων των αναγκών της. Φιλοσοφία της Χούτος Catering είναι η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη παρέχοντας γεύματα, προϊόντα και υπηρεσίες εντυπωσιακής ποικιλίας και υψηλής ποιότητας με την ιδανικότερη σχέση ποιότητας – τιμής. H Χούτος Catering έχει τη δυνατότητα κάλυψης οποιασδήποτε εκδήλωσης σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της επιλογής σας στην Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συμφωνίας.
Η Χούτος Catering είναι πιστοποιημένη στα διεθνή πρότυπα κατά ISO 22000:2005 (HACCP) και ISO 9001:2008.